TESPİT KOMİSYONU KESİN LİSTESİ YAYINLANDI

Haber Tarihi :15.2.2018

696 Sayılı KHK'nın 24. Maddesi ve 375 Sayılı KHK'nin Geçici 23. ve 24. Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasların 33. Maddesi kapsamında oluşturulan Tespit Komisyonu 15/02/2018 tarihli toplantısında, Belediyemizde taşeron olarak çalışan ve kadroya geçmek için müracaatta bulunan işçilerin başvurularına ait ön inceleme ve esas inceleme olmak üzere inceleme yapmış olup;

Tatarlı Belediye Başkanlığında Taşeron İşçisi olarak çalışan 2 (iki) işçinin ön incelemede, başvuru formunu süresinde tam ve eksiksiz şekilde doldurup müracaat yaptığı, yapılan beyanların aranılan şartlara uygun olduğu, esas incelemede personel çalıştırılmasına dayalı hizmet sözleşmesi olduğu, işçilerin bu sözleşme kapsamında 04 Aralık 2017 tarihinde çalıştıkları tespit edilmiş olup, başvuruları Tespit Komisyonumuzca kabul edilerek, Tatarlı Belediye Başkanlığı tarafından belirlenen Sözlü ve Uygulamalı Sınava katılma hakkı kazanmıştır.