BAŞKAN RAMAZAN GÜMÜŞ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Haber Tarihi :13.04.2018

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Miraç Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş yayınladığı mesajda, “Peygamber Efendimizin (S.A.V) bu kutlu yolculuğunda, tüm kalplerin sevgi, saygı, iyi niyet ve hoşgörüyle dolması dileğiyle, tüm halkımıza Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

“Miraç mucizesi, Kuran’ı Kerim’de ayrıntısıyla anlatılmış ve Peygamber Efendimize (S.A.V.) semaya yaptırılan hikmet yüklü, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Bizler de bu mana ve müjde yüklü günü fırsat bilerek kırgınlıkların giderilmesi, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerimizin en üst seviyede yaşanmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni yürekten kutlar, alnı secdeye varan, el açıp Yüce Allah’a dua eden Müslüman kardeşlerimizin ibadet ve dualarının kabul olmasını dilerim”,dedi.