Askere Gidecek Gençlerimizin Ziyareti
  • Askere Gidecek Gençlerimizin Ziyareti

01 Haz 2020

Tatarlı'da vatani hizmetini yerine getirmek için askere gidecek olan gençlerimiz, Belediye Başkanımız Şuayyup ÇİÇEK'i’ makamında ziyaret etti. 2000/2 tertip askere gidecek olan gençler Başkanımız ÇİÇEK'ten helallik istedi. Belediye Başkanımız Çiçek, kasabamızda ikamet eden ve 2000/2 tertip olarak askere gidecek olan gençleri makamında ağırladı. Belediye Başkanımız Şuayyup ÇİÇEK'ten helallik isteyen gençler, Başkanımız Şuayyup ÇİÇEK'i 05/06/2020 Cuma günü yapılacak olan asker duasına katılmaya davet etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Belediye Başkanımız , “Askerlik görevi vatan borcudur, sizler de vatan borcunuzu ödemek, vatan topraklarını korumak için askere gideceksiniz. Bu mukaddes görevinizde sizlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Askere gidecek olan gençlere hayırlı tezkereler temennisinde bulunan Belediye Başkanımız, ziyaret sonunda gençlerimiz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.