Başkan Çiçek Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısına katıldı.  Başkan Çiçek Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısına katıldı.  Başkan Çiçek Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısına katıldı.  Başkan Çiçek Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısına katıldı.
  • Başkan Çiçek Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısına katıldı.

09 Mar 2020

Tatarlı Belediye Başkanımız Şuayyup Çiçek Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısına katıldı. Toplantı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Japonya Ankara Büyükelçisi Akio MIYAJIMA ve belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıda belediyelerin deprem afeti öncesi ve sonrasında yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında belediye temsilcilerine ilgili bakanlık temsilcileri tarafından deneyim paylaşımı ve istişarelerde bulunuldu.