• Çölovası Köylerinde de İlaçlama Çalışması Başladı

24 Mar 2020

Tatarlı Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Şuayyup ÇİÇEK'in talimatı ile Çölovamızın köylerinde de coronavirüs'e karşı ilaçlama yapılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çiçek "Sadece Tatarlı Kasabamız değil tüm Çölovası'nın sorumluluğunu üstlenerek köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızında sağlığı bizim için önemlidir. Bu bakımdan Kasabamız ve köylerimizin coronavirüsten korunması için Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa takipçisi olacağım" dedi.