KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.
  • KORONAVİRÜS DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

16 Mar 2020

Kasabamızda, halkımızın toplu kullanım alanları olan Belediye Hizmet Binası ve Camilerimiz Belediyemiz ekiplerince Koronavirüs ile mücadele kapsamında temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yapılmış olup, Okullarımız, Belediye Düğün Salonu, cadde ve sokaklarımızın dezekfekte işlemleri yapılacaktır.