KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.
  • KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ARAÇ DEZENFEKSİYONLARI YAPILDI.

17 Mar 2020

Türkiye'de Koronavirüsün görülmesinin ardından Tatarlı Belediyesi toplu taşıma araçlarında ilaçlama çalışması yaptı. Belediye Başkanı Şuayyup ÇİÇEK, "Vatandaşlarımızın sağlığı için toplu taşıma araçlarındaki hijyeni daha iyi şekle getirmek için bugün ilaçlama yapıyoruz. Bu çalışmamız aralıksız devam edecek. Halkımızın yoğun kullandığı yerlerde, camii ve okullarımızda ilaçlama çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Tüm dünyada salgın haline gelen Koronavirüse karşı Belediyemiz son derece titiz bir çalışma yürütmektedir. Halkımızın toplu taşıma araçlarımızı daha güvenli ve daha sağlıklı koşullarda kullanmasını sağlamak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İlaçlama yaparak vatandaşımızın sağlıklı bir şekilde hayatını devam ettirmesi için gerekli bütün önlemleri alacağız" dedi.