Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.
  • Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.

06 Oca 2020

Sayın Milletvekillimiz Ali Özkaya ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Birol Ekici ve Ak Partimizin Hukuk Müşaviri Sayın Said Bal'ı Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve Kadın Kolları Başkanımız Gül Çağlı,Dinar Belediye Meclis Üyesi Neşe Taşpınar İle Birlikte Ziyaret Ederek Uluslar Arası Yönetimlerde Kadın Şurasına da Katılarak Ankara Ziyaretimizi Tamamladık.İlgi ve Alakalarından Dolayı Bütün Devlet Büyüklerimize ve Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya Beye Teşekkürlerimi Sunarım.