Vefa Sosyal Destek Grubu Toplantısı Yapıldı.Vefa Sosyal Destek Grubu Toplantısı Yapıldı.Vefa Sosyal Destek Grubu Toplantısı Yapıldı.Vefa Sosyal Destek Grubu Toplantısı Yapıldı.
  • Vefa Sosyal Destek Grubu Toplantısı Yapıldı.

23 Mar 2020

Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup ÇİÇEK, Vefa Sosyal Destek Grubu toplantısına katıldı. İlçe Kaymakamı Selami KAPANKAYA Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen 65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olanlara Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi doğrultusunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu toplantısına katıldı. Toplantıda, İçişleri Bakanlığının 65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olanlara Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi doğrultusunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu olarak alınacak tedbirler ve uygulamada yaşanacak sıkıntılar istişare edilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.